Instagram
Go Africa Safaris & Travel stelt graag een safari op maat voor u samen, afgestemd op uw wensen, interesse en mogelijkheden. In plaats van het aanbieden van een standaard reis, maken we een programma speciaal voor u.

Een Go Africa safari is uw safari. Stel zelf uw programma samen, kies uw eigen bestemmingen, beslis zelf hoe u wilt reizen en hoe lang u in elk gebied wilt verblijven.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft budget, accommodaties en aktiviteiten.

Met onze gespecialiseerde reizen bieden wij ook reizigers met een handicap, en reizigers die wat extra hulp nodig hebben, de mogelijkheid om in vrijheid naar Afrika te reizen.

VOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST KONTAKT MET ONS OP!

Reizen is altijd een avontuur en zeker voor reizigers met een handicap of degenen die wat extra hulp nodig hebben. Ons team van GoAfricaSafaris & Travel staat voor u klaar, heeft u hulp nodig met het plannen van uw vakantie zodat zeker kunt zijn van de juiste keuze van accomodaties en transport, of heeft u tijdens uw vakantie hulp nodig bij dagelijkse klusjes – alle is mogelijk!

Met onze ervaringen en locale kennis zullen wij een route plannen die aan uw individuele wensen, mogelijkheden en behoeften voldoet.

Het spotten van wilde dieren in Africa is een fantastische ervaring voor iedereen – een handicap of beperkte mobiliteit hoeft geen belemmering te zijn voor dit onvergetelijke avontuur!

Onze safari auto’s zijn aangepast, via een oprijbaan rijdt u de auto binnen en kunt dan een transfer maken naar een gewone autostoel. Indien u liever in uw rolstoel tijdens de reis blijft zitten, maken we gebruik van een rolstoelvergrendelings system zodat u veilig reist.

Onze chauffeur-gidsen hebben veel ervaring en passie voor hun werk, zij zullen ervoor zorgen dat u vollop kunt genieten van uw vakantie en de wonderen van de Afrikaanse flora en fauna kunt ontdekken.

Wij werken samen met verschillende safari lodges, camps , hotels, beach resorts en vakantiehuisjes. Gedurende de afgelopen jaren hebben we veel vooruitgang geboekt wat betreft rolstoeltoegankelijkheid, zo zijn er steeds meer accomodaties die geschikt zijn voor reizigers in een rolstoel. In de meeste nationale parken hebben we rolstoelvriendelijke accomodaties, de keus is uitgebreid.VOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST KONTAKT MET ONS OP!
Leave a message
xLeave a message