click the picture, 10 photos available!

Go Africa Safaris & Travel is een Keniaanse reisorganisatie, die wordt geleid door een team van vier personen met de Keniaanse en één persoon met de Nederlandse nationaliteit.

Dankzij onze kennis van en ervaring met het land kunnen wij u een reisprogramma op maat aanbieden.

Kenia is het land van de Safari. Al gedurende meer dan honderd jaar wordt Kenia bezocht door avonturiers en romantici vanuit de hele wereld. Dit is het gebied van de vele bekende verhalen uit de geschiedenis. Dit is het land waar de film ?Out of Africa? zich af heeft gespeeld en waar het avontuur in de wildernis een eeuwenoude traditie werd.

Tot op de dag van vandaag leeft het mysterie van de safari. De romantiek van een zonsondergang, avonden rond het kampvuur en nachten onder tentdoek, met het brullen van een leeuw in de verte, kunnen in Kenia nog steeds worden beleefd.

De aantrekkingskracht van Kenia heeft altijd gelegen in de variatie in landschap, wilde dieren, culturen en avontuur. Geen enkel ander Afrikaans land heeft u binnen zijn grenzen zoveel te bieden. U vindt hier besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte savannen, witte stranden en tropische regenwouden, gigantische kuddes olifanten en groepen flamingo?s, nomadische stammen en dhow zeilers, en nog veel en veel meer.

Aan deze grote variëteit binnen één land heeft Kenia haar naam als ?land van de safari? te danken. Met zoveel keuzemogelijkheden is Kenia de perfecte vakantiebestemming voor de avontuurlijke reiziger.

Dit zijn enkele van onze belangrijkste gebied hilights en safari's:


Magical Kenya Safari (K1)  
A 7-day safari through Lake Nakuru, Masai Mara and Lake Naivasha

Colorful Kenya Safari (K2)  
A 9-days safari through Masai mara, Lake Nakuru, Lake Naivasha, Amboseli, Tsavo East and the Coast

Northern Nomadic Trail Safari (K3)  
A 10-days safari through Samburu, Sweet Waters, Lake Nakuru and Masai Mara

Kilimanjaro and Tsavo Experience (k4)  
A 4-day safari through Tsavo East, Amboseli and Tsavo West

Best of Kenya and Tanzania Safari (KT1)  
A 14-days safari through Lake Nakuru, Masai Mara, Lake Victoria, Serengeti, Ngorongoro and Amboseli